puder_szalon_veszprem_kozmetika

Búcsúzom Tőletek és szeretett szalonomtól

Eljött az idő, hogy elmondjam Nektek: a Púder életében hamarosan változás következik be.

Ahogyan azt néhányan már tudjátok, régi vágyam/vágyunk a külföldi élet, az idegen ország és kultúra adta tanulási- és szakmai fejlődési lehetőség. Úgy tervezzük, hogy az idei évben eddigi tudásunkat és tapasztalatainkat batyuba kötve nekivágunk a nagyvilágnak, ezért most búcsúzom Tőletek és szeretett szalonomtól.

Olvasás folytatása

mac_smink_termek_veszprem

MAC-készletek újratöltve

Sminkes munkáim során világmárkák sokszínű, prémium minőségű palettáival és kellékeivel dolgozom. Közülük emelkedik ki a szívemhez-lelkemhez oly közel álló, igen sokszínű és sokoldalú MAC. Ezzel nagy valószínűséggel nem csak én vagyok így, Vendégeim körében is igen kedvelt sminkmárka, és természetesen szakmabeli társaim is előszeretettel használnak MAC termékeket.

Olvasás folytatása

thalgo_oxigen_kezeles_veszprem

Oxigénkúra – a tenger mélyéről

Februárban részt vettem a francia kozmetikai márka, a Thalgo továbbképzésén, melyen elsajátítottam a fakó, fáradt, oxigénhiányos bőr ápolására szolgáló kezelés lépéseit. Így már szalonomban is  megtalálhatók a Thalgo O2 protect komplex bőrápoló termékcsalád alga és tengeri kivonatokban gazdag koncentrátumai, melyek kivételes tápláló tulajdonsággal rendelkeznek.

Olvasás folytatása