puder_szalon_veszprem_kozmetika

Búcsúzom Tőletek és szeretett szalonomtól

Eljött az idő, hogy elmondjam Nektek: a Púder életében hamarosan változás következik be.

Ahogyan azt néhányan már tudjátok, régi vágyam/vágyunk a külföldi élet, az idegen ország és kultúra adta tanulási- és szakmai fejlődési lehetőség. Úgy tervezzük, hogy az idei évben eddigi tudásunkat és tapasztalatainkat batyuba kötve nekivágunk a nagyvilágnak, ezért most búcsúzom Tőletek és szeretett szalonomtól.

A Púder arculatot és szalont mi magunk, rengeteg munkával hoztuk létre, alakítottuk ki a saját ízlésvilágunknak megfelelően. Bízom benne, hogy Ti is mindig örömmel tértetek be a szalonba, megnyugvást találtatok ebben a különleges miliőben, egyszerre tudtatok szépülni és feltöltődni.

A tavasz első napsugarainak megérkeztével Bea veszi át a Púdert, melynek szolgáltatásait kiegészítve új, egyedülálló távlatokat nyit majd a szépülni vágyók és az egészséges életvitelre törekvők számára. Beát láthattátok már nálam többször is, hiszen a barátság mellett szakmai szálak is összekötnek minket.
Március 6-ig még lehetőségetek van hozzám eljönni, igénybe venni az általam nyújtott szolgáltatásokat. Ez idő alatt már Bea is elkezdi bevezetni az új szolgáltatásokat, így akár már azokba is bepillantást nyerhettek.
Az újdonságokról itt a Facebook oldalon és a weboldalon is értesülhettek, érdemes nyomon követni őket!

Találkozzunk a Púderben! : )