mac_smink_termek_veszprem

MAC-készletek újratöltve

Sminkes munkáim során világmárkák sokszínű, prémium minőségű palettáival és kellékeivel dolgozom. Közülük emelkedik ki a szívemhez-lelkemhez oly közel álló, igen sokszínű és sokoldalú MAC. Ezzel nagy valószínűséggel nem csak én vagyok így, Vendégeim körében is igen kedvelt sminkmárka, és természetesen szakmabeli társaim is előszeretettel használnak MAC termékeket.

„A MAC-et professzionális sminkmesterek hozták létre és mai napig a szakmabeliek kedvelt márkája. A MAC a profik választása. Termékeink világszerte megjelennek a színpadokon, kifutókon, és a fotóstúdiókban. Művészeinek köszönhetően a MAC képes mindig megújulni.”

„Mivel eredetileg sminkmesterek számára fejlesztették ki őket, a MAC termékek mindig is professzionálisak maradtak. Olyan formulákat használnak, melyek kibírják a színpad és a stúdió különleges körülményeit, ugyanakkor elegánsak maradnak a mindennapi használathoz is. Ez az elkötelezettség megmutatkozik az általunk használt színek, formulák és eszközök széles skáláján is.” – olvashatjuk a MAC weboldalán. Saját tapasztalataim is mindezt bizonyítják. : )

Több alkalommal is volt szerencsém az USA-ban menyasszonyokat, örömanyákat, koszorúslányokat sminkelnem. A MAC termékek mindannyiszor előtérbe, sőt középpontba kerültek. Nem csak a hölgyek nesszeszerében bukkantak fel, de a szaküzletek polcain is szép számmal felsorakoztak. Az alkalmi sminkek elkészítése során bizony én sem hagytam ki a MAC paletták alkalmazását, szívesen próbáltam ki, teszteltem az újonnan beszerzett darabokat is.

Itthon sem felejtkezek el a MAC-készleteimről. Éppen a napokban töltöttem őket újra, hogy felkészülve várjam sminkre vágyó Vendégeimet és a Menyasszonyokat! : )