Tisztítsunk alaposan! Arcbőrünk ápoltságához, valamint állapotának és látványának javításához bizony szükség van helyesen végzett, bőrtípusunknak megfelelő arctisztításra. A tisztító tonikok, krémek és a jól bevált házi praktikák mellett időnként nem árt – egy évben legalább egyszer – egy alaposabb, szakszerűbb arctisztításnak is alávetni magunkat, mely során bőrünk eltömödött pórusai kerülnek kitisztításra és lélegezhetnek fel. A mitesszeres és pattanásos arcbőrnek pedig kifejezetten kijár a rendszeres karbantartás, hiszen a felesleges faggyú és az elhalt hámsejtek eltávolításával az aknék megjelenése mérsékelhető, adott esetben teljesen meg is szüntethető.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt. (Alapesetben mechanikai peelinget alkalmazok, azaz valamilyen szilárd alapanyagot, például magőrleményt vagy tengeri sót tartalmazó radírral tisztítom meg a bőrt, távolítom el a legfelső hámrétegét, és nyitom meg a pórusokat. Gyulladt, pattanásos, továbbá tág pórusú, zsíros, korpázóan hámló szeborreás bőr, valamint különösen érzékeny, például rosaceás, elvékonyodott, kipirosodott bőr esetében biológiai peelinggel dolgozom, tehát fehérjebontó enzimek segítségével történik az elhalt felszíni sejtek hámlasztása.)
  • Az első lépésként megtett bőrradírozás már serkenti a bőrfelszín közelében lévő erek vérellátását, mindezt tovább fokozom egy kellemes, relaxáló arcmasszázzsal.
  • Gőzölést követően kitisztítom az arcbőr eltömödött pórusait, a mitesszereket, pattanásokat kíméletes nyomkodással eltávolítom.
  • Speciális kezelőgép és ózon segítségével fertőtlenítem a kitisztított arcbőrt. (A nagyfrekvenciás VIO készülék üvegcsövében található nemesgázok az áram hatására ionizálódnak, ezek az ionok egymáshoz és az üveg falához csapódva gerjedni kezdenek, így a készülékfejet a bőrhöz közelítve kisülések, apró szikrák jönnek létre. Ennek következtében ózon keletkezik, melynek fertőtlenítő, sebgyógyító hatása van, emellett kiválóan alkalmas a pórusok összehúzására és szárítására.)
  • A kitágult pórusokat zöld agyagos összehúzó arcpakolással zárom vissza. A zöld agyag szintén sterilizáló, baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatással bír.
  • Befejezésként egy lehúzható, algás, nyugtató maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést bőrtípusnak megfelelő krémes ápolással, lefedéssel zárom.

 

A kezelés időtartama:

110 perc

A kezelés ára:

6.900 Ft