Hívószavunk legyen a tavasz! Bizony, évszakhoz is köthetünk egy-egy arckezelést, hiszen ahogyan lelkileg is berendezkedünk egy-egy évszakra, úgy testileg is igazodunk hozzá. Ez arcbőrünkre kifejezetten igaz, ez az, amely közvetlenül is találkozik az aktuális időjárással, annak minden viszontagságával együtt. Jöhet hó, fújhat szél, süthet a nap, eshet az eső, arcbőrünknek komoly próbákat kell kiállnia. A tavasz mindig a megújulás, felfrissülés, üdeség jegyében zajlik, egy üdítő, frissítő arckezeléssel bőrünket is felélénkíthetjük, felébreszthetjük téli álmából.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt.
  • A kezeléshez vizes csiszolást alkalmazok, mely során C-vitaminos, sóoldatos vízsugárral kíméletes, mélyen ható bőrhámlasztást végzek. A vizes csiszolás a tisztítás mellett a bőr felfrissítéséhez és önmegújításához is  jelentősen hozzájárul.
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel hidratáló szérumot és pakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Befejezésként egy lehúzható, hidratáló maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést bőrtípusnak megfelelő krémes ápolással, lefedéssel zárom.

 

A kezelés időtartama:

45 perc

A kezelés ára:

6.900 Ft