Hidratáltság – félegészség! – már ami a bőrünk állapotát illeti. A bőrünk felszínén található védőréteg, a barrierréteg két fontos alkotója a víz és a zsír. Ezek bátor katonákként védik meg bőrünket a külső, káros hatásokkal és támadókkal szemben, éppen ezért is fontos, hogy mindig optimális mennyiségben álljanak bőrünk rendelkezésére. Normál bőrtípusnál a bőr víz- és zsírtartalma egyensúlyban van, azonban ha ez az egyensúly felborul, csökken a bőr természetes védekezőképessége és jelentkeznek a problémák, felbukkannak a jellegzetes tünetek, melyek vízhiányos és/vagy zsírhiányos bőrtípusra utalhatnak. Általában mindkét összetevő hiányzik bizonyos mértékben a bőrből, a fő kérdés az, hogy melyiket milyen arányban kell visszapótolnunk. A cél tehát az, hogy fenntartsuk, megőrizzük bőrünk ideális zsír- és nedvességtartalmát.

A mélyrétegi vízhiányos bőr felszíne és tapintása érdes, látványra színtelen, feszül, húzódik, nem túl rugalmas, és gyakran jelennek meg rajta mitesszerek.

A dehidratált bőr célzott kezeléssel, hidratáló kozmetikumokkal, helyes ápolással, folyadékpótlással, a bőr vízmegtartó képességének javításával kezelhető.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt.
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel görögdinnyés, hidratáló, vízpótló szérumot és pakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Befejezésként egy lehúzható, hidratáló maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést bőrtípusnak megfelelő krémes ápolással, lefedéssel zárom.

 

A kezelés időtartama:

45 perc

A kezelés ára:

6.200 Ft