Hívószavunk ezúttal legyen a tél! Bizony, évszakhoz is köthetünk egy-egy arckezelést, hiszen ahogyan lelkileg is berendezkedünk egy-egy évszakra, úgy testileg is igazodunk hozzá. Ez arcbőrünkre kifejezetten igaz, ez az, amely közvetlenül is találkozik az aktuális időjárással, annak minden viszontagságával együtt. Jöhet hó, fújhat szél, süthet a nap, eshet az eső, arcbőrünknek komoly próbákat kell kiállnia. Télen a hosszú estéken mi is szeretünk bekucorodni a meleg takaró alá, forró teát iszogatni, szemlélni a kandallóban lobogó tüzet, hallgatni a pattogó parazsat… Ezt a megnyugvást, törődést egy melengető, kényeztető kezelés formájában a hidegnek kitett arcbőrünk is megérdemli.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt.
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel tápláló szérumot és pakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Ezt követi egy relaxáló, kényeztető, melengető arcmasszázs, melyhez E-vitaminos, kaviáros masszázskrémet használok. Az E-vitamin a sejtek védelméhez, míg a kaviár a sejtek megújulásához járul hozzá.
  • Befejezésként egy lehúzható, tápláló maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést bőrtípusnak megfelelő krémes ápolással, lefedéssel zárom.

 

A kezelés időtartama:

75 perc

A kezelés ára:

8.100 Ft