Csak óvatosan! Az érzékeny bőrűek gyakran félnek arckezeléseknek alávetni magukat, tartva a kellemetlenségektől, az irritációtól, az esetlegesen fellépő mellékhatásoktól. Álljunk meg itt egy zárójeles megjegyzésre: magának az érzékeny bőrűségnek is többféle fajtája van, mint például kozmetikumok, csípések okozta bőrérzékenység, száraz, korpásan hámló vagy éppen zsírosan fénylő, mitesszeres seborreás bőr, valamint jellegzetesen piros, sérült, gyulladt hajszáleres rosaceás bőr. Mindezek ellenére az érzékeny bőrűek is bátran igénybe vehetik a kifejezetten az ő bőrtípusukra szabott arckezelést, mely során kíméletesebb, finomabb technikákkal, valamint a szenzitív bőr tulajdonságaihoz igazodó termékekkel történik az arcbőr kezelése.

 

A kezelés lépései:

  • Biológiai peelinget végzek, tehát egy fehérjebontó enzim segítségével történik a felszíni hámlasztás, az arcbőr megtisztítása.
  • Nyugtató arcmasszázzsal folytatom, melyhez allatoinos, azaz bőrvédő, bőrsejtképző hatású masszázskrémet használok. A masszázs a bőr megnyugtatása mellett a bőr vérkeringését is élénkíti, így a kezelés során alkalmazott hatóanyagok is könnyeben felszívódnak a bőr rétegeiben.
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel bőrnyugtató szérumot és pakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Befejezésként egy lehúzható, bőrnyugtató maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést bőrtípusnak megfelelő krémes ápolással, lefedéssel zárom.

 

A kezelés időtartama:

75 perc

A kezelés ára:

6.500 Ft