Mélykezelés, fájdalommentesen! A dermaroller a célzott hatóanyag-bejuttatás mellett a bőr önmegújításában is fontos szerepet játszik. Miről is van szó? A több száz hajszálvékony tűt tartalmazó roller sok-sok apró sérülést okoz a bőr felszínén, így egyrészt megnyitja a bőr hámrétegét, másrészt a finom sértések hatására  beindulnak a bőr önmegújító folyamatai. A megnyitott bőr mélyebb rétegeibe hatékonyan bejuttathatók az adott bőrprobléma, tünet, tünetegyüttes kezeléséhez szükséges orvosi tisztaságú, koncentrált hatóanyagok. A beinduló bőrregeneráló mechanizmusok során pedig fokozódik a szövetek rugalmasságáért felelős zselatinos fehérje, a kollagén termelődése, ezért a bőr feszesebbé, tónusosabbá válik, a ráncok elhalványulnak, az apróbb bőrhibák eltűnnek.

A dermarolleres kezelés tehát kifejezetten alkalmas többek között a megereszkedett bőr kezelésére, ránctalanításra, hegek gyógyítására, tág pórusok kezelésére, pigmentfoltok halványítására.  A tűk okozta apró sérülésektől sem kell megijedni, ugyanis rövid a gyógyulási idő, nincs maradandó seb, fertőzés, elszíneződés. A kezelés kúraszerűen alkalmazva hatásosabb, látványos eredmények érhetők el.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt.
  • Lidokainos krémmel érzéstelenítem a kezelendő bőrfelületet.
  • A dermaroller-fej segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatom az adott bőrprobléma, esztétikai-kozmetikai tünet kezeléséhez szükséges magas koncentrációjú, gazdag hatóanyagtartalmú szérumot.
  • Befejezésként egy lehúzható, kékáfonyás, fertőtlenítő és bőrvédő hatású maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést bőrtípusnak megfelelő krémes ápolással, lefedéssel zárom.

 

A kezelés időtartama:

45 perc

A kezelés ára:

egy alkalomra vonatkozóan: 10.000 Ft

5 alkalmas kúra esetén: 9.000 Ft/alkalom