44Oxigénkúrára fel! Bőrünk lehet zsíros-pattanásos vagy éppen zsírhiányos, száraz, dehidratált, különösen érzékeny, sőt akár oxigénhiányos is. Utóbbi esetben a bőr fakó, fáradt, szürkés színű, száraz, érdes felületű. Az ilyen bőrtípus kialakulásának hátterében általában a káros környezeti hatások, a silány élelmiszerek és a stressz állhat, melyek következtében szervezetünk ép sejtjeit is károsító szabadgyökök képződnek a bőrben.

A nagy múltra visszatekintő francia kozmetikai márka, a Thalgo a tenger élővilágában találta meg azt a kincset a bőrápoláshoz, a különböző thalassoterápiás, tehát tengeri terápiákhoz és kozmetikai kezelésekhez, melyet termékeiben hasznosít. Ez a kincs a tengeri alga, mely ásványi anyagokban, vitaminokban rendkívül gazdag, kivételes tápláló tulajdonsággal rendelkezik, – ezért tud maga is gyorsan terjedni -, és ezen tulajdonsága miatt képes serkenteni a bőrsejtek növekedését.

A fakó, oxigénhiányos bőr kezelésére a Thalgo O2 protect komplex bőrápoló termékcsalád tagjai állnak a rendelkezésünkre, melyek alga és tengeri kivonatokban gazdag koncentrátumok. A bőrsejteket oxigénhez juttatják, védelmet nyújtanak a káros szabadgyökök és a bőr idő előtti elöregedése ellen.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt. (Mechanikai bőrradírozás esetén tengeri sókristályos bőrradírt használok.)
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel oxigenizáló szérumot és pakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Ezt követi egy kellemes, relaxáló arcmasszázs, melyhez tengeri algás arckrémet használok.
  • Befejezésként egy lehúzható oxigenizáló, bőrmegújító, hűsítő maszkot/anatómiai gipszmaszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést bőrlégzést elősegítő, intenzíven vitalizáló, oxigenizáló, bőrvédő krémes ápolással, lefedéssel zárom.

AJÁNDÉK:

Személyre szabott ultrahangos szemkörnyékápolás.

 

A kezelés időtartama:

120 perc

A kezelés ára:

16.900 Ft