Kulcsszó: hyaluronsav. Sokszor sok helyen köszön vissza ez a titokzatos szócska. Nem véletlen, hiszen szöveteink, így bőrünk egyik fontos alkotója, hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét, vízfelvevő- és megtartó képességét. A hyaluronsav termelődése a húszas életévektől kezdve folyamatosan csökken, a negyvenes évek környékére mennyisége a felére esik vissza. Ennek következtében kezdenek megjelenni a bőröregedés jellegzetes velejárói, úgy mint a ráncok, megereszkedések, pigmentzavarok. Jó hír, hogy célzott kezeléssel a hyaluronsav pótolható, a bőrfelszín felborult vízháztartása egyensúlyba hozható. Emellett mi magunk is sokat tehetünk hyaluronsav-raktárunkért, méghozzá helyes folyadék- és táplálékfogyasztással.

Az újjászületés szimbólumaként is ismert sárga rózsa köré szerveződő görög kozmetikai márka, a YELLOW ROSE magas koncentrációjú ampullái sietnek a segítségünkre. Ezek gazdag hyaluronsav-tartalmú szérumot tartalmaznak, mely hatása a bőr hosszantartó hidratáltságát, a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének megőrzését, a mimikai ráncok csökkenését teszi lehetővé.

A YELLOW ROSE  hyaluronsavas kezelés 20-25 éves kortól is ajánlott, ugyanis ekkortól már érdemes megőrizni, stabilizálni szervezetünk olyan fontos kulcselemeit mint a hyaluronsavat.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt. (A radírozáshoz a YELLOW ROSE gazdag összetételű, kettős hatású bőrradírját használom. Míg mechanikai hatását a bambusz-szemcsék és a szárított lótuszvirág biztosítja, addig a biológiai peelinget, tehát a bőrőn keresztül történő hámlasztást a fehérjebontó enzimek végzik. A bőrradír továbbá olyan jótékony hatású összetevőket is tartalmaz, mint például ránctalanító, hidratáló hatású len, fehérmályva és édesmandula kivonat, antioxidáns hatású növényi kivonatok, gyulladáscsökkentő tömjénfakéreg kivonat.)
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel hyaluronsavas szérumot és pakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Ezt követi egy kellemes, relaxáló arcmasszázs, melyhez hyaluronsavas arckrémet használok.
  • Befejezésként egy lehúzható, hyaluronsavas maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést hyaluronsavas, feszesítő hatású krémes ápolással, lefedéssel zárom.

AJÁNDÉK:

paraffinos kézápolás

 

A kezelés időtartama:

120 perc

A kezelés ára:

11.500 Ft