A szépségápolás területén gyakran hangzik el a kollagén szó. Mit is takar ez? A kollagén a fehérjeháló legfőbb alkotója, zselatinos fehérje, mely a bőrszövetek rugalmasságáért, feszességéért, mondhatnánk, hogy a bőr fiatalságáért felel. Az életkor előrehaladtával – a hyaluronsavhoz hasonlóan – a kollagén termelődése is csökken, romlik a kollagénháló szerkezete, így a bőr veszít rugalmasságából, megereszkedik, egyenetlenné válik a tónusa, és bizony fokozatosan megjelennek a nem kívánt ráncok. Nem is gondolnánk, de a természetben sok olyan csodaszert találhatunk, melyek segíthetnek bőrünk fiatalságának megőrzésében. Már a nevük is izgalmasan hangzik: tűzvirág és havasi gyopár. A tűzvirág édes nektárja ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, a bőrre hidratáló, revitalizáló hatással bír, valamint védelmet nyújt a szervezetünk ép sejtjeit is károsító szabadgyökök ellen. A havasi gyopár szintén antioxidáns hatású, a kivonatából nyert növényi őssejtek védik és serkentik a sejten belüli anyagcserét, és ami a legfőbb, aktiválják a kollagén rostok természetes előállítását és megóvják őket a lebomlástól. És hogy hogyan juthatunk ezekhez a természetes csodaszerekhez?

Az újjászületés szimbólumaként is ismert sárga rózsa köré szerveződő görög kozmetikai márka, a YELLOW ROSE magas koncentrációjú készítményei (szérum, pakolás, krém) sietnek a segítségünkre. Ezek tűzvirág nektarint és havasi gyopár növényi őssejteket tartalmaznak, így kedvező tulajdonságokban bővelkednek. Felveszik a harcot a ráncok, barázdák ellen, megőrzik a bőr rugalmasságát, feszességét, teltségét, továbbá hidratálják, táplálják, megnyugtatják, tónusosabbá, puhábbá és ragyogóbbá teszik.

A YELLOW ROSE  kollagénes kezelés 35 éves kortól ajánlott, ugyanis jellemzően ettől az életkortól kezdenek megjelenni a barázdák, ráncok, azonban az anti-ageing kezeléssel megóvhatjuk a bőr rugalmasságát, megakadályozhatjuk a bőr megereszkedését és a ráncok kialakulását.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt. (A radírozáshoz a YELLOW ROSE gazdag összetételű, kettős hatású bőrradírját használom. Míg mechanikai hatását a bambusz-szemcsék és a szárított lótuszvirág biztosítja, addig a biológiai peelinget, tehát a bőrőn keresztül történő hámlasztást a fehérjebontó enzimek végzik. A bőrradír továbbá olyan jótékony hatású összetevőket is tartalmaz, mint például hyaluronsav, ránctalanító, hidratáló hatású len, fehérmályva és édesmandula kivonat, antioxidáns hatású növényi kivonatok, gyulladáscsökkentő tömjénfakéreg kivonat.)
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel kollagénes beauty elixír szérumot és kollegénes gélpakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Ezt követi egy kellemes, relaxáló arcmasszázs, melyhez kollagénes arckrémet használok.
  • Befejezésként lehúzható, kollagénes maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést kollagénes, hidratáló, feszesítő hatású krémes ápolással, lefedéssel zárom.

 

A kezelés időtartama:

120 perc

A kezelés ára:

11.500 Ft