Kulcsszó: alma őssejt. Bizony, alma, méghozzá egy svájci almafajta, mely rendkívül hosszú ideig eltartható, hónapok alatt sem változik az alakja, színe, állaga, állapota – mindezt különleges, hosszú életű növényi őssejtjének köszönheti. Ez a tudósok és a szépségipar figyelmét is hamar felkeltette, és az őssejtnek, valamint az abból kinyert hatóanyagnak nem véletlen lett az a sorsa, hogy ma már kozmetikai termékek fontos összetevőjeként használják. Miért is? Az alma őssejt megóvja a bőr sejtjeit, serkenti a bőr regeneráló, önmegújító folyamatait, lassítja a bőr sejtjeinek elöregedését, megnöveli a bőrsejtek élettartamát, javítja a bőr kondícióját. Igazi fiatalító csodaszer, és ami a legfőbb, egyenesen a természetből.

Az újjászületés szimbólumaként is ismert sárga rózsa köré szerveződő görög kozmetikai márka, a YELLOW ROSE magas koncentrációjú ampullái sietnek a segítségünkre. Ezek gazdag alma őssejt-tartalmú szérumot tartalmaznak, mely hatása a sejtek idő előtti öregedésének mérséklését, a bőr sejtjeinek vitalitását, nedvességtartalmának, ezáltal fesszességének és rugalmasságának növelését, ráncok, szarkalábak kisimítását teszi lehetővé.

A YELLOW ROSE  sejtrevitalizáló kezelés 40 éves kortól ajánlott, kúraszerű alkalmazása pedig 45 év felett javasolt, mely során a bőr állapotát látványosan és tartósan lehet javítani.

 

A kezelés lépései:

  • Bőrtípusnak megfelelő radírozással megtisztítom az arcbőrt. (A radírozáshoz a YELLOW ROSE gazdag összetételű, kettős hatású bőrradírját használom. Míg mechanikai hatását a bambusz-szemcsék és a szárított lótuszvirág biztosítja, addig a biológiai peelinget, tehát a bőrőn keresztül történő hámlasztást a fehérjebontó enzimek végzik. A bőrradír továbbá olyan jótékony hatású összetevőket is tartalmaz, mint például ránctalanító, hidratáló hatású len, fehérmályva és édesmandula kivonat, antioxidáns hatású növényi kivonatok, gyulladáscsökkentő tömjénfakéreg kivonat.)
  • A kezeléshez vizes csiszolást alkalmazok, mely során C-vitaminos, sóoldatos vízsugárral kíméletes, mélyen ható bőrhámlasztást végzek. A vizes csiszolás a tisztítás mellett a bőr felfrissítéséhez és önmegújításához, a bőrsejtek revitalizációjához is  jelentősen hozzájárul.
  • A kezeléshez az ultrahangot hívom segítségül, mellyel alma őssejtes szérumot és pakolást viszek be a bőrbe. (Az ultrahanggal a bőrbe célzottabban, hatékonyabban és mélyebben juttathatók be a hatóanyagok. A szérum és a hozzá kikevert pakolás előnye pedig az, hogy koncentráltan, töményen tartalmazzák az adott kezeléshez szükséges hatóanyagokat.)
  • Ezt követi egy kellemes, relaxáló arcmasszázs, melyhez alma őssejtes arckrémet használok.
  • Befejezésként egy lehúzható, sejtrevitalizáló maszkot teszek fel az arcbőrre.
  • A kezelést sejtrevitalizáló krémes ápolással, lefedéssel zárom.

AJÁNDÉK:

paraffinos kézápolás

 

A kezelés időtartama:

120 perc

A kezelés ára:

15.200 Ft